Om bloggen

IMG_6517Hej och välkommen!

Jag heter Malin och bor i ett gult hus utanför Örebro med min man och tre barn. Vi har bott här i sju år – och byggt på huset lika länge. Trädgården har levt en undanskymd tillvaro med ett pyttigt land och några bärbuskar. Men nu när huset är klart så ska barnens fötter få möta mer än bara gräsmatta och sommarens grönsaker ska i större och större utsträckning komma från vår egen odling. För jag bryr mig mycket om vad vi stoppar i oss och köper alltid ekologiskt när det finns (och när det gäller bananer och vindruvor så köper jag endast om det är krav, annars låter jag bli) . Och att kunna plocka en hel del från sitt eget skafferi vore underbart!

Just nu är det mest tankar i mitt huvud – för hur gör man när man vill skapa en lummig, lekfull och ätbar trädgård där fåglar, bin och fjärilar också trivs? Jag vet faktiskt inte riktigt, men meningen är att jag ska dokumentera arbetet på den här bloggen.

I ryggen har jag timmar av bläddrande i trädgårdsböcker och just nu går jag en trädgårdskurs på 10 träffar. Och nu längtar jag efter att gräva, för att lära mig praktiskt!

Häng gärna med och se hur det går – och jag tar gärna emot tips och kommentarer!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *