Sol ute sol inne sol i sinne

Heldag ute. Jag älskar det! Kanske inte jättekul att tvätta fönster på växthuset, men nu är det gjort!

Flyttade ut allt vi förvarat där under vintern, sedan storstädning. Åt både lunch och eftermiddagsfika där inne på Valborg och jag blir glad i hjärtat. (Extra skönt med växthus när det blåser mycket ute.)

Har också börjat avhärda en del av tomatplantorna. Några är redan så stora att jag varit tvungen att ge dem större krukor. Längtar tills nätterna är varmare så jag slipper kånka fram och tillbaka. Det ni ser här är mindre än hälften av det som väntar på att få komma ut…är rädd att det blir trångt i växthuset i år igen…

Tomaterna får känna på växthuset. Varmt idag, 24 grader, trots dörrar på vid gavel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *