Några extra händer

Med hjälp går allt så fort. Och lätt. För några veckor sedan pratade jag och Jon om att vi skulle fixa en sandlåda. Kanske skulle vi hinna till sommarlovet.

Men förra helgen var svärföräldrarna på besök IMG_2354och de ligger inte på latsidan! När mitt 40-årskalas var avklarat kavlade de upp glatt upp ärmarna för att hugga i där det behövdes. Svärfar  hjälpte till med både sandlåda och ett nytt träd (stort körsbär, biggarå) som skulle i jorden. IMG_0597Svärmor lagade under tiden god middag och efterrätt! Själv sådde jag lite mer salladsfrön, för de andra tog sig inte, och planterade smultron som marktäckare runt körsbäret, som för övrigt ska bli riktigt stort med tiden…

IMG_0576IMG_0570När grävandet var klart åkte Jon några vändor med släpet för att hämta sand. Lilla V hjälpte till att köra sand med sin lilla skottkärra och älskar att ”gäva, gäva” i sandlådan nu när den är klar! Från första tuvan till sista sandkornet – och inte att förglömma nergrävd gräsklipparkabel runt om – tog det mindre än en vecka!IMG_5797

En reaktion på ”Några extra händer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *