Återvinning

Barnen ärver ofta kläder av varann och vi köper begagnade saker/möbler när vi kan. Och vi ser till att äta upp matrester. Kort sagt, vi strävar efter att leva hållbart. IMG_2056Men jag blev lite full i skratt häromdagen när jag såg mellandotterns arrangemang vid lekstugan.

– Har du lagt den här här? sa jag och stirrade på en gammal lavendel som placerats i väggkrukan vid lekstugan. (Några dagar tidigare hade jag grävt upp den från en rabatt eftersom den fört en tynande tillvaro efter senaste flytten.)
– Ja, visst blev det fint? Jag ville ha en blomma här, svarade hon glatt.

Hon ska bestämt få en ny, levande vårblomma i krukan. För övrigt plockar barnen buketter av scilla, vårlök och vitsippa var och varannan dag. Jag blir så glad av de söta vårbuketterna som hamnar på vårt köksbord!

IMG_1828

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *