Nyplantering och regnskadad syrén

– Varför kan man inte stanna tiden, undrade Stella härom morgonen när vi som vanligt hade bråttom till skola och förskola.

Ja, tänk om man kunde. Då skulle jag ha hunnit berätta i lagom takt allt vi gjort den senaste tiden. Men när man gör saker ute är det svårt att hinna sitta inne och blogga 🙂 Klockan är redan mycket och imorgon är det mitt mellanbarns 4-årsdag! Därför öser jag på med bilder och kortare texter den här gången.

För ungefär två veckor sedan planterade jag och Jon två bergkörsbär på framsidan. Jag köpte dem i bröllopspresent till oss, de blommar i maj och får vackra höstfärger. Jag ser fram emot att se dem växa!

IMG_7111

Det har varit en väldigt varm vår, men också blåsig och stundtals med häftiga regn. Häromnatten var det ett sånt regnoväder. På morgonen såg vår vackra och stora syrén ut så här.

IMG_7203

Och när den trasiga grenen var bortsågad såg det ut så här. IMG_7221Det blir väldigt kalt så nu måste vi se till att plantera något nytt, men det får nog bli ett höstprojekt.

 

 

 

 

 

 

Vallmon har hunnit slå ut och är så fin tillsammans med det blå och gula ogräset :-)!

IMG_7211

 

IMG_7228

Idag snickrade Jon ihop ett stöd till hallonen som vi planterade tidigare i våras och la plattor runt om. Det blev så fint!

 

 

 

 

Jag har hunnit rensa en del ogräs och plantera om några småplantor med gurka och squash och lite annat, men det tar vi en annan dag. Nu är det godnatt!

 

En reaktion på ”Nyplantering och regnskadad syrén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *