Nya landet!

Ibland går det riktigt snabbt! Tidigt i morse hämtade Jon singel så att vi äntligen skulle kunna göra det sista på ihopbyggnaden av rabatten och det nya trädgårdslandet. bild 4I eftermiddags (när Vidar sov gott i vagnen och tjejerna lekte med varsin kompis) rensade jag ogräset som ogenerat trängt upp under fiberduken, som legat på i flera månader. Jag tog det värsta närmast kanterna. Det andra hoppas jag innerligt kvävs under gruset.

Innan middagen var singlet – och alla runda stenar runt rabatten på plats! Vi har till och med hunnit provsitta och det känns som att en och annan kaffekopp eller glas saft kommer kunna avnjutas här i sommar!

IMG_7289

IMG_7298

IMG_7295Det känns mysigt med det knastriga gruset under fötterna också. Kanske blir det på fler ställen i trädgården framöver. En katt som bjuder småfåglar på vatten fick sin plats här också.

 

 

Bara för att fatta vad vi gjort så såg faktiskt landet ut så här i april i år då vi höll på att handgräva fram formen av det nya landet och dess lilla sittplats.

IMG_6597

 

 

2 reaktioner på ”Nya landet!

    1. Tack! Ja, det blev riktigt bra. Och platsen är perfekt mitt på dan, för då är det skön skugga där. Och på kvällen njuter man av kvällssolen! Enda nackdelen är att man lätt ser ogräset när man sitter still 🙂 Men det fixar väl du när ni kommer och provsitter ;-)? Ni är så klart välkomna när ni vill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *